Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela ArmijaBiH.net portala prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti. Nijedan dio ArmijaBiH.net portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg sadržaja sa portala ArmijaBiH.net bez prethodne dozvole. Svako preuzimanje za komercijalnu distribuciju bez prethodne dozvole podložno je tužbi.

ArmijaBiH.net portal sadrži linkove na web portale trećih osoba, koji su objavljeni u dobroj namjeri i ArmijaBiH.net portal se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan ArmijaBiH.net portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Komentari na vijestima odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove portala ArmijaBiH.net. Zadržavamo pravo da obrišemo komentare bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, ArmijaBiH.net nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

ArmijaBiH.net zadržava pravo izmjena ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. ArmijaBiH.net portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Važećom verzijom se smatra trenutno izložena na portalu ArmijaBiH.net

ArmijaBiH.net